top of page

• Persoonlijke aandacht

De nieuwe generatie

De passie voor bouwen is er met de paplepel in gegoten. In 1985 opgericht door Han van der Schelde en inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. Vanaf 2020 is hij de zaak gaan overdragen op zijn zoons; Johan en Pieter van der Schelde. Zij staan nu, samen met hun werknemers, iedere dag voor jou klaar!

Over bouwbedrijf van der schelde

"Het familiegevoel in huis halen

• Een familiebedrijf met passie voor bouwen

Wat je in huis haalt:

Een belangrijk onderdeel van een huis is familiegevoel. En dat weten we als familiebedrijf maar al te goed. Het gevoel van familiebedrijf stralen wij ook uit naar onze klanten. Geen grote baas in pak of afstand tussen kantoor en werkvloer. Persoonlijk contact en het samen doen. Samen met collega's en samen met jou als klant.

• Laten we starten!

Wij staan voor je klaar!

Op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner voor nieuwbouwproject, verbouwingsplannen of het nodige onderhoud?

Voor (grote) nieuwbouwprojecten bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met de architect en andere belanghebbende starten wij een traject zodat wij van de eerste paal tot de laatste schroef betrokken zijn en kunnen adviseren vanuit onze bouw-expertise.

Nieuwbouw

Wilt u verbouwen? Wij regelen alles voor, vanaf vergunning en vormgeving tot aan uitvoering. We hebben een uitgebreid machinepark en werkplaats. Een mooi, houten kozijn met een uniek design? Dat hebben wij in een handomdraai gemaakt!

Verbouw

Zelfs de mooiste huizen hebben af en toe onderhoud nodig. Last van houtrot of is er iets kapot  gegaan aan uw (vakantie)woning? Wij helpen u graag!

Onderhoud

bottom of page